про нас
Знайомтесь, SYODŌ – доставка японської кухні, що поважає деталі!
Наші суші не існують окремо від свіжих продуктів, професійний сервіс супроводжує ввічливість, а традиційні рецепти стають основою сучасних смакових інтерпретацій. Секрет у тому, що команда SYODŌ осягнула мистецтво поєднувати.
Кожного місяця ми оновлюємо наше меню, зважаючи на актуальність та побажання гостей. Кухня SYODŌ відкрита для ваших поглядів. Нам немає чого приховувати – ми дбаємо про високу якість продуктів та чистоту робочого місця.
Прагнемо, щоб у нас кожен знайшов щось для себе – від гастро-задоволення до гастро-сповільнення у шаленому ритмі життя.
SYODŌ: ода до смаку, деталей, щирості та традицій!
![about us](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fd2bj1fdxpytfk0.cloudfront.net%2Fimg%2Faboutus.jpg&w=3840&q=75)
КОМАНДА
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fd2bj1fdxpytfk0.cloudfront.net%2Fimg%2FIMG_0625.jpg&w=640&q=75)
Максим
Шеф та засновник «SYODŌ» Максим знає, що випадковості не випадкові. Якби не перша робота на фуд-корті, не було б подальшого стажування на кухнях ресторанів у Києві та Одесі, навчання у столиці та численних майстеркласів у гуру кулінарії. У Львові Максим отримав досвід роботи бренд-шефом у «NOA», «Mon chef» та «Живий хліб». Тут на нього також чекав досвід викладання у кулінарній школі, любов до європейської та азіатської кухні і мрії про відкриття власного закладу. Усі мрії та знання він втілив у «SYODŌ»!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fd2bj1fdxpytfk0.cloudfront.net%2Fimg%2FIMG_0637.jpg&w=640&q=75)
Алішер
Його подорож Україною у 17 років стала початком значно важливішої мандрівки! Зупиняючись в різних містах, Алішер працював у бістро та ресторанах, а коли зацікавився японською культурою – вдосконалював навички у закладах азіатської кухні. Два роки працював у «Суші Мастер», згодом у «Ескобар» і віднайшов гармонію у «SYODŌ»!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fd2bj1fdxpytfk0.cloudfront.net%2Fimg%2FIMG_0647.jpg&w=640&q=75)
Олексій
Олексій прихильник здобуття досвіду поза рамками. Випробував на собі ритм роботи у пабі, вдосконалив навички європейської кухні в ресторані «Mon Chef», готував булочки у польській пекарні і отримав посаду шеф-кухаря у закладі паназіатської кухні «NOA». У «SYODŌ» втілює у життя мистецтво поєднувати!